29 de mayo de 2013

Cloenda Agenda21: Tinguem cura del Planeta!

Durant el dia d'ahir, els representants d'Agenda21 de l'escola hem anat a l'acte de cloenda que ha tingut lloc a l'edifici Vèrtex de la UPC de Barcelona, i on hem tingut la oportunitat de veure i compartir amb la resta de centres de la ciutat les experiències que hem desenvolupat durant tot el curs.

El dia va començar amb una conferència a càrrec del Sr. Jordi Sunyer sobre l'efecte de la contaminació ambiental al rendiment escolar, i la veritat és que ens va semblar d'allò més interessant veure com la concentració de CO2 pot afectar a la nostra capacitat de retenció, agilitat mental o concentració.

A continuació, vem fer, distribuïts per grups, l'intercanvi d'experiències, on els alumnes de l'SKAMOT vàrem fer la nostra presentació sobre la creació, difusió i acció del grup dinamitzador de les activitats a l'escola. Certament, va tenir una molt bona acollida dintre de tota l'audiència. Tot seguit, va tenir lloc l'esmorzar als jardins de l'edifici.

Per finalitzar l'acte de cloenda, va tenir lloc la lectura de la carta de compromisos de cara al proper curs i la foto de família amb totes les escoles implicades en el canvi que s'ha de produir de manera imminent a la nostra ciutat!.