20 de junio de 2012

Les Llengües acomiaden el curs amb la satisfacció de la feina ben feta!

Ha estat un curs intens i arriba ara el moment de fer balanç, un balanç positiu sense cap dubte. Des de les àrees de Llengua podem dir que hem aconseguit allò que ens proposàvem i tot gràcies a la motivació de tots vosaltres. Heu estat receptius i us heu engrescat en totes les activitats que us hem proposat.

FELICITATS!! a tots aquells que heu participat en el projecte LÈXIT (Llegir té premi). MOLTES FELICITATS als vint-i-dos alumnes premiats i particularment a l'Andrea Cardenal i a la Sònia Meseguer que han quedat entre les dues primeres de tot el territori nacional. Continueu llegint! Gaudiu al màxim de les paraules, obriu les vostres ments i deixeu-vos endur a altres realitats.




FELICITATS! a tots els que vau participar al "Concurso de Relato Breve" de la Coca-Cola. I MOLTES FELICITATS a la Mireia Morera, guanyadora del tercer premi. Endavant amb la creativitat! No deixeu que ningú us talli els vostres somnis.






FELICITATS! a tots els que vau demostrar les vostres habilitats literàries al Certamen escolar dels Jocs Florals. Ens vau fer gaudir amb les vostres creacions literàries. MOLTES FELICITATS Mireia Morera pel teu segon premi als Jocs Florals del districte.




Ara arriba l'estiu, temps per desconnectar i carregar piles. RECOMANACIÓ: Quan feu la maleta no us oblideu d'agafar tot allò que necessiteu per passar-vos-ho bé i... per què no? ALGUN LLIBRE.
Bon estiu!!