17 de noviembre de 2013

FICCIONS - L'AVENTURA DE CREAR HISTÒRIES


T'ANIMES A FER D'ESCRIPTOR O ESCRIPTORA?
VOLS CONÈIXER QUÈ SE SENT?
VOLS GAUDIR IMAGINANT? 
T'AGRADA ESCRIURE?
 DONCS... ENDAVANT!!!! 
AQUÍ TENS UNA MANERA DE FER-HO:

L’ACPG (Associació Premsa Gratuïta i Mitjans Digitals http://www.acpg.cat/)   organitza de nou per al curs 2013-14 els concursos de creació per a estudiants de secundària d’entre catorze i divuit anys. 

Amb aquesta iniciativa i amb el suport d’institucions públiques i privades, l’ACPG vol promoure entre els joves la creació literària, fotografia, vídeo... i l’ús de les noves tecnologies. 

En aquesta nova edició els concursos també:
  • es desenvoluparan a través de la xarxa.
  • s’iniciaran a partir del mes de febrer del 2014 i a partir de l’1 de desembre de 2013 es podran apuntar. 

 ELS DOS CONCURSOS QUE S'ORGANITZEN SÓN:

  • “FICCIONS, l’aventura de crear històries” (assignatura Llengua catalana). Després de dos anys d’aturada, aquest any Ficcions torna a les escoles en la seva sisena edició amb la voluntat de continuar creixent i consolidar-se com el concurs de creació literària en llengua catalana de referència per als joves de segon cicle de Secundària i de Batxillerat. Els estudiants us podreu registrar a partir de l’1 de desembre al web www.ficcions.cat

  • JOVES I CONDUCCIÓ (assignatura Educació per a la ciutadania), el concurs creat juntament amb el RACC i el Servei Català de Trànsit continua fomentant la responsabilitat viària entre els joves amb grans premis que inclouen iPads i un viatge a Futuroscope per tota la classe guanyadora. La temàtica de la setena edició es definirà properament i tindrà les següents modalitats: relats breus, fotografies i vídeos. Els estudiants us podreu registrar a partir de l’1 de desembre al web www.jovesiconduccio.cat

La nostra escola FEDAC-SANT ANDREU ha participat en totes les edicions (aquest curs serà la 6a). En dues edicions, alumnes que hi van participar van esdevenir finalistes:
  • maig 2008(2a edició)- MARC CORTÉS i MARC PÉREZ.

(estigueu atents al segon 10 i al minut 1'44'')
  • maig 2011(5a edició) - DAVID BERNAL.
David Bernal recollint la distinció com a Finalista.
Si voleu més informació podeu consultar la web: 

ANIMEU-VOS!