25 de marzo de 2014

EXPOSICIONS DE LES ONG




ONG exposicions
Aquests dies estem presentant els projectes que hem fet sobre diferents ONG que ajuden als països tercermundistes, que subministren mitjans necessaris per viure.
La majoria dels projectes s’han basat en un treball de recerca sobre com aquests ajuden a la gent. Aquestes exposicions havien d’estar complementades amb material de la ONG (Tríptics, fulletons informatius, objectes que venen per a aconseguir diners...). També havíem d’entrevistar a un col·laborador de la ONG per acabar interioritzant el contingut i transmetre aquests coneixements als companys
Marc Ibáñez i Iván Rivera 4t B



Durant aquestes setmanes estem exposant els nostres treballs sobre diferents ONG’S que havíem triat anteriorment. A l’acabar l’exposició cadascú dóna la seva opinió sobre els punts febles, amb una proposta de millora,  i els punts forts de cada grup, per tal de que en un futur proper perfeccionem els nostres punts febles. I cada grup, finalment, s’autoavalua i es posa la nota que creu que mereix. I, entre tots els de la classe, finalment, decidim la nota del grup.
A les exposicions expliquem els objectius de les ONG, la seva fundació, el nombre d’afiliats, i també una part vivencial, una entrevista que hem fet anteriorment a un membre de la ONG que hem triat.
Luna Oliván, Clara Edo, Gloria Úbeda i Héctor Guevara 4t B