18 de octubre de 2012

Compromís ciutadà per la sosteniblitat

Avui l'Andrea, l'Anna, la Carmela, la Laura i en Roger de 3r i 4t d'ESO han assistit al Compromís ciutadà per la Sostenibilitat de la ciutat de Barcelona. Ha estat una trobada dels diferents agents socials de la ciutat implicats en la sostenibilitat: empreses, comerç, arquitectes, ... i evidentment, les escoles i els joves. Aquests nois i  noies han estat representant tan la nostra escola com els joves i les altres escoles de la ciutat i donant idees per aconseguir una ciutat més sostenible.
Han escoltat les autoritats, han treballat un objectiu del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat i l'han compartit amb la resta de joves que participaven. Després han estat pensant accions per aconseguir complir els diferents objectius del Compromís. Ha estat una feinada, però entre les idees de tothom han quedat un murals plens de bones pràctiques i millors idees.
Però no tot ha estat treballar, l'esmorzar ha estat espectacular! I els mitjans de comunicació han entrevistat a la Carmela i en Roger.
Tot plegat una molt bona exepriència!
Aquí teniu algunes imatges de la jornada: