10 de octubre de 2012

Jornada de convivències

Dilluns 8 d'octubre vam anar a Vic per viure un dia diferent al que estem acostumats.

Mentre anàvem descobrint aspectes del Pare Coll ens anàvem coneixent més... Nosaltres ja fa temps que convivim moooooltes hores junts, però sempre hi ha coses que se'ns passen desapercebudes dels altres. A més, les nostres tutores, la Mercè i l'Anna, també van venir i vam tenir l'ocasió de relacionar-nos de manera diferent de com ho fem a l'escola.

El dia va resultar enriquidor, sobretot per tot el que vam escoltar i veure del Pare Coll.

A l'escola de Vic hi ha el Museu. El vam visitar i la Núria ens va explicar molts aspectes de la vida del Pare Coll. Hi vam veure moltes coses: l'únic retrat que se li ha fet, quadres, imatges, objectes que li van pertànyer, el seu llit, etc. 
La germana M. del Carme Vilardell ens va explicar altres aspectes relacionats amb ell i amb les Germanes Dominiques. Vam descobrir racons de l'escola, com la capella del pis de dalt, l'església on està enterrat,... A dins de l'església, tots junts vam fer un moment de SILENCI, era un moment de pregària, per pensar, per demanar,... i després la Núria ens va fer la primera foto de la promoció: tots junts envoltant les restes del nostre Fundador, Sant Francesc Coll.

A l'hora de dinar vam tenir la nostra estona lliure... Vam passejar pel centre de Vic i vam dinar amb els companys, tot fent broma, rient, xerrant,... i fent MOLTES FOTOS!!!

Ui! I després vam protagonitzar l'anècdota de la sortida... que aquesta promoció sempre recordarà... Tots estàvem a la plaça (repartits per diferents zones i pendent de les nostres coses), però a l'hora acordada no ens vam presentar al lloc que la Núria ens havia dit... Vam ser impuntuals i ens vam guanyar una bona "bronca"!!!

En fi! Malgrat tot va ser un dia diferent, sense taules ni cadires, sense classes, sense llibres ni ordinadors,...

UNA SORTIDA MOLT PROFITOSA!!!