16 de diciembre de 2013

EL NOSTRE PESSEBRE SOLIDARI

Aquest matí hem tingut una jornada ben solidària. Els alumnes de 4t d’ESO hem anat a representar el Pessebre Vivent al centre de dia de gent gran del Casc Antic. El primer grupet de 12 alumnes i una professora ha sortit de l’escola abans que el altres per fer allà tota la decoració. Aquí teniu unes quantes imatges dels preparatius:








Quan han arribat els altres alumnes i professores, hem esmorzat tots junts i ens hem canviat de roba. La màgia començava, ja érem aquelles figures del pessebre que estem treballant al llarg de l'Advent......

Abans de començar la funció, hem parlat amb els avis i les àvies del centre. Quina experiència! Quant podem aprendre els uns dels altres!!










I van començar les representacions...


Els alumnes que no representaven un personatge, eren els que acompanyaven del braç al nostre distingit públic o bé empenyien les seves cadires de rodes. Això ens ha apropat més a joves i no tan joves en aquest matí tan diferent!
Mireu quines imatges més maques!:





















Avui, a més, hem tingut uns periodistes molt especials, els nostres companys de 1r d’ESO d'ABAC, la ràdio de l'escola, que han entrevistat a voluntaris, treballadors, actors i gent del centre de dia...  Si voleu escoltar aquestes interessants entrevistes us animem a entrar al seu blog!!!





Un matí ben complet el d'avui!!